Uskoro će započeti još jedan niz e-duhovnih vježbi. Ovaj put naslovljene su „Raduj se s Marijom“.

Fratri iz Pazina pružaju ti mogućnost obavljanja osobnih duhovnih vježbi uz pomoć sadržaja koje će ti povremeno slati na tvoju e-mail adresu. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Želja nam je krenuti od onoga anđeoskog pozdrava „Zdravo, Marijo“, koji bi se doslovno mogao prevesti i „Raduj se, Marijo“. Vođeni tim pozdravom pratit ćemo Mariju i njezinu radost u susretu s Bogom, njegovom riječju i njegovim djelima.

Ove e-duhovne vježbe trajat će sedam dana, od 26. srpnja do 1. kolovoza, te će nas tako pripraviti i za blagdan Majke Božje Anđeoske, koji se još naziva i Porcijunkula. Riječ je o blagdanu koji su svijetom proširili franjevci i uz koji se veže i mogućnost dobivanja potpunoga oprosta. Uostalom, i Krunicu sedam radosti Blažene Djevice Marije mole i šire franjevci, pa se ona često naziva i Franjevačkom krunicom. Stoga ćemo se i mi zaustaviti na tih sedam radosti.

Budući da je riječ o ljetnom razdoblju, razmatranja će biti nešto kraća i jednostavnija, no ti možeš svome razmatranju posvetiti onoliko vremena koliko ti se čini prikladnim.

Prvo, uvodno pismo za ove e-duhovne vježbe bit će upućeno 25. srpnja na adresu elektronske pošte svakoga polaznika, a onda će na iste adrese stizati i svih sedam razmatranja, sve do 1. kolovoza. Na sam blagdan Majke Božje Anđeoske uputit ćemo vam i posljednju poruku ovih e-duhovnih vježbi.

Želite li sudjelovati na ovim e-duhovnim vježbama, prijavite se OVDJE. Tada ćete na svoju adresu elektronske pošte primiti obrazac za prijavu, pa slijedite upute.

Prijave traju do 24.07.2018. u 23:59
Nakon ovog datuma, prijave neće biti moguće!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Trodnevnica Majci Božjoj Bistričkoj
10. July 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.