Što Duh govori crkvama?

"Tko ima uho, nek posluša što Duh govori crkvama!" (Otk 2,7)

I ove godine za svetkovinu Duhova pripremit ćemo se devetodnevnim duhovnim vježbama. Vodit će ih vlč. Ivan Grbešić. Kroz ove duhovne vježbe želimo iskusiti ono što su u dvorani posljednje večere iskusili apostoli okupljeni u molitvi s Marijom: Duh Sveti je sila koja preobražava čovjekov život. Zato vas pozivamo da se prijavite na duhovne vježbe i uđete u iskustvo Pedesetnice. To će se dogoditi kroz vašu osobnu molitvu i razmatranje koje ćete obaviti uz pomoć tekstova koje ćemo svakodnevno slati na vašu e-mail adresu.

Kroz ove duhovne vježbe vodit će nas ljubljeni učenik, sv. Ivan, ponajviše svojim pismima sedmerim Crkvama koja se nalaze u knjizi Otkrivenja.

Evo nekoliko važnih informacija o duhovnim vježbama:
   - Uvodno pismo dobit ćete 10. svibnja u popodnevnim ili večernjim satima.
   - Razmatranja ćete primati svaki dan u jutarnjim satima od 11. do 19. svibnja.
   - Posljednje pismo dobit ćete na svetkovinu Duhova tj. 20. svibnja u jutarnjim satima.

Evo što ti poručuje vlč. Ivan Grbešić, voditelj ovih duhovnih vježbi: "Ono što Ti je na dohvat je Božja riječ: preporučam Ti da prije početka devetnice samo pročitaš prva tri poglavlja knjige Otkrivenja. To će biti dobar uvod u duhovne vježbe. Sretno! Bog Te ljubi!"

Pridruži nam se! Prijave traju do 10.05.2018. u 12:00
Nakon ovog datuma, prijave neće biti moguće!

Ispuni obrazac i prijavi se  O V D J E!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
DEVETNICA SVETOM JOSIPU ZAŠTITNIKU HRVATSKE
01. June 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.