U emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić gostuje TONI MAGLICA, profesor na Filozofskom fakultetu u Splitu, doktor znanosti iz područja obiteljske i socijalne pedagogije.

Ali više od svih ovih titula, Toni je prije svega suprug, otac i vjernik koji dopušta da preko njega djeluje Gospina ljubav u svemu onome što radi, a radi lijepe i velikodušne stvari, prvenstveno pomažući nezbrinutoj djeci iz dječjeg doma Maestral u Splitu (u kojem je više godina djelovao kao zamjenik ravnatelja) i drugim nevladinim projektima socijalne skrbi. Kako im pomaže – pa tako da ih uvodi u Gospinu školu, pomaže im otvoriti srce za Isusa koji jedini može sići u najtamnija podzemlja ranjenosti i tamo donijeti ljubav koju nisu primili u svojim obiteljima. U razgovoru s Tonijem otkrit ćemo i koliko na kraju svatko od nas postiže ne onoliko koliko zna, nego onoliko koliko ljubi! A čut ćete i najvažniji savjet za sve roditelje: ukoliko želite odgojiti sretno dijete, prvo vi morate biti sretni!

Zanima te i ovo?
Jona - srce čovjeka koji (ne) želi surađivati s Bogom
24. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.