Svećenik Jose Maniyangat, župnik župe svete Katarine Sijenske na Floridi proglašen je mrtvim te je uz pomoć svog anđela čuvara bio odveden u pakao, čistilište i raj, nakon čega je čudesno oživio. Danas svijetu svjedoči svoju nevjerovatnu priču koja je, znakovito, započela na sam blagdan Božanskog milosrđa. 
Read more ...

Za Justina Biebera posljednje godine bile su ispunjene uhićenjima, skandalima (npr. urin u kanti jednog lokala ili oduzimanje njegovog majmuna) i razni pokušaji promjene njegovog izgleda kako bi pogurao svoju karijeru.
Read more ...

U malom mjestu Šurkovcu hodočaste tisuće ljudi iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Naš poznati karizmatik fra Ivo Pavić vodi duhovne obnove i mise za ozdravljenje. Vjernici tijekom duhovne obnove izlaze na oltar i svjedoče o ozdravljenjima koja su zadobila od Isusa preko ruku fra Ive. Donosimo vam svjedočanstvo od hodočasnice Dijane.
Read more ...

Gospodin je Bog uvjerljivo najbolji, najbrži, najpouzdaniji... liječnik. Osobito nas veseli što se u to osvjedočio tinejdžer koji je ozdravljenje primio na susretu u Globusu!
Read more ...

Otkako znam za sebe, uvijek sam bila osoba koja voli dramatizirati, osoba koja nikad nije opuštena i uvijek, ali uvijek je u strahu.
Read more ...

Zanima te i ovo?
POSLUŠAJTE Glas Padra Pija na radiju: „Duboko je dotaknuo naše slušatelje”
05. December 2019.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.