Ljudsko je srce najveća i najdublja tajna, jasno uz tajnu samog Boga i Božjega bića. Ono je nesagledivo. Tko može zaviriti što se zbiva u čovjekovu srcu?

Jesmo li se promijenili, jesmo li poslušali Gospine pozive? Pa ne mogu ja davati odgovore je ime. Svatko je pozvan odgovoriti na jasne znakove. Upravo kao i u vremenu kad se Isus pojavio. On je djelovao 3 godine, ali nije imao gotovo nikakva uspjeha. Otišao na križ i mislili su da je s njim gotovo. Za najbliže suradnike i apostole veli se da su ga svi u Getsemaniju ostavili i razbježali se, na sve strane, u strahu za vlastiti život. Ali je uskrsnuo i tu ovjerovio istinitost svog poslanja u svijet kao Božjeg Sina.

Isto se može reći i za Međugorje. Ljudi dolaze, mijenjaju se, mijenjaju svoj život, i to je dokaz da neka sila ovdje djeluje, da ljude dira i zahvaća, da ih mijenja. Žalosno je da ponekad prodajemo dragulje i prave bisere za šaku škuda ili lažnih, staklenih perla. Neće nas usrećiti ovdje u mjestu ni veliki hoteli, ni smještajni kapaciteti, ni nova vozila koja vozimo ovim uskim putevima, nego zaokret prema onome što nam govori Sveto pismo a ponavlja Gospa.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 22.2.2020.
22. February 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.