Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta Laudato televizija vam predstavlja novi koncert popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova s početkom u 20 sati.

Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Projekt pokretanja televizije koja želi promovirati kršćanske i tradicionalne obiteljske vrijednosti prepoznat je kao aktualna potreba, izazov i velika odgovornost, zbog čega je u počecima organizatorima potrebna pomoć i podrška. Jedan od načina podrške je i dolazak na koncert „Progledaj srcem“, gdje će publiku svojim nastupima razveseliti i Boga proslavljati poznati izvođači hrvatske duhovne glazbene scene. To su: Božja pobjeda, Cobus, fra Marin Karačić, Mihovil, October Light, Petra Antolić, Redovnički Band Aid, Proroci, Zbor Izvor i Zbor mladih zagrebačke nadbiskupije. Očekuje se i gost iznenađenja!

Za vrhunski glazbeni doživljaj uz izvođače će se pobrinuti orkestar pod ravnanjem Gorana Kovačića, a za duhovne poticaje i misli zadužen je poznati zagrebački studentski kapelan don Damir Stojić. MC večeri bit će Marin Periš.

Organizator koncerta „Progledaj srcem“ je Udruga Ime dobrote, uz suorganizaciju Laudato televizije i Laudato d.o.o.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
Webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.

Sve informacije oko ulaznica mogu se dobiti na broju 01/ 46 46 888 ili na mail adresi: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dođite, podržimo zajedno Laudato televiziju u nastojanju oko zajedništva, solidarnosti, ljubavi prema Bogu, čovjeku, Crkvi i Domovini!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Međugorska vidjelica Vicka uspješno operirana
13. July 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.